Bli medlem

For å bli medlem i foreningen må du registrere deg her

Alle som har lyst til å arbeide for foreningens mål kan bli medlem.

 

OM MEDLEMSKAPET

Alle som har lyst til å arbeide for foreningens mål kan bli medlem.
Personer som er under utdanning til å bli Iyengar yoga lærer MÅ være medlem i utdanningsperioden.

Sertifiserte lærere som underviser Iyengar Yoga i Norge MÅ i tillegg betale CM avgift til IYFNO. Dette betyr at pris for medlemskap avhenger av om du er vanlig medlem eller om du er sertifisert lærer.

Vanlige medlemmer og lærekandidater velger medlemstypen «Medlem» i innmeldingsskjemaet, og betaler 200 kroner i medlemsavgift per år.

Sertifiserte lærere velger medlemstypen «Sertifisert lærer» i innmeldingsskjemaet, og betaler 650 kroner i medlemsavgift hvert år. Differansen på 450 kroner er en CM-avgift for å opprettholde Iyengar yoga sertifiseringsmerket, der 60 prosent av avgiften videresendes til RIMYI i Pune, India.

Medlemskapet fornyes senest 15. januar hver år. Medlemmene får tilsendt påminning og betalingsinformasjon senest 10 dager før betalingsfristen.

Medlemmer får rabatt på workshop i foreningens regi, nyhetsbrev og tilgang til medlemssiden på foreningens nettside. Medlemssiden inneholder deling av yoga sekvenser, interessante artikler, videoer etc.

Registrer og betal medlemsskap her

SmartOrg

SmartOrg er medlemssystemet vårt.  Det kan du ta i bruk med en gang du har blitt medlem. Her kan du oppdatere kontaktinformasjon din og se dine utførte betalinger til foreningen.

Medlemssystemet finner du her:
https://portal.smartorg.no

Brukernavn: din e-postadresse
Passord: det passordet du laget selv ved første påloggin

Dersom det er første gang du logger på bruker du «glemt passord»-funksjonen og følg instruksjonene. Her finner du også passord til medlemssiden.